Sunday, January 27, 2013

INFORMATICI (BACHELOR) (M/V)

Solliciteren: continu

Functie

Huidige vacatures:
  • Application Developer: je staat in voor de ontwikkeling van toepassingen ten behoeve van interne of externe gebruikers, het mee uitwerken en selecteren van onderliggende bouwstenen en richtlijnen van deze toepassingen of het customizeren van packages. Open source heeft de NBB voorkeur, met name het Spring Framework, Java Server Faces, JPA/Hibernate & Maven. De toepassingen worden bij voorkeur ontwikkeld en gebruikt op basis van web-georiënteerde standaarden en interfaces (browsers & web services).
  • Programmeur/service desk level I: binnen een multidisciplinair team werk je mee aan support level I voor onze verschillende nationale en internationale toepassingen; je kent onze hele infrastructuur tot op zekere hoogte en je staat mee in voor de monitoring van de verschillende toepassingen.
Voor wervingsreserve:
  • Beheerder databanken: als expert zorg je voor de installatie en de goede werking van de beheerssystemen voor databanken binnen een centraal team. Je werkt mee aan het technische ontwerp van de databanken in nauwe samenwerking met de ontwikkelingsteams. Je ontwikkelt generieke diensten inzake databanken en biedt support aan de applicatieontwikkelaars. Je beheerst ook de perifere aspecten zoals de Operating Systems (Unix, Windows), de applicatieservers, de Java-ontwikkelingen en de veiligheid.
  • Programmeur/back-up beheerder: binnen een klein team sta je in voor het operationele en technische beheer van het Storage Area Network (SAN), de back-up- en disksystemen, ook tijdens sommige avonden en weekends; je ontwikkelt beheers- en opvolgingsprocedures voor deze componenten en je werkt mee aan de documentatie van de procedures en werkfiches.
  • Business Intelligence Developer: je geeft support aan de gebruikers voor een optimaal gebruik van de infrastructuur BI; je neemt deel aan het beheer van de infrastructuur Datawarehouse en aan de uitwerking van processen zoals Extract, Transform & Load (ETL).
  • IBM Websphere beheerder: je staat in voor het beheer van het platform IBM WebSphere; je assisteert de ontwikkelaars bij de invoering van hun toepassingen en de supportteams bij een complex probleem tijdens de productie; je zorgt voor de maintenance van de volledige configuratie en houdt de documentatie actueel.

Voorwaarden


Vereiste competenties - algemeen
  • je kunt werken in een meertalige omgeving, en door je kennis van het Engels kun je meewerken aan het ontwikkelen van oplossingen in een internationale omgeving
  • je kunt zowel met interne als externe contactpersonen efficiënt communiceren
  • je bent dynamisch en zorgzaam en steeds inzetbaar
  • je bent houder van een graduaats- of bachelordiploma in informatica of equivalent, of je bent laatstejaarsstudent in die richting.
Specifieke competenties in functie van de job
  • Java heeft geen geheimen voor jou en na een aanvullende opleiding kun je werken met XSL, de Webdiensten, de frameworks Spring, Hibernate en JSF
  • je bent vertrouwd met de technieken voor Business Intelligence ontwikkelingen zoals Business Objects en SAS, of je bent bereid deze kennis te verwerven
  • je bent bedreven in Operating Systems (Windows, Solaris), databanken (Oracle, SQLServer), netwerken, applicatieservers(Websphere,Webmethods), Storage Area Network (SAN).


http://jobs.nbb.be/HRWebsite/nl/vacancydetail.htm?id=2

Popular Posts