Friday, March 1, 2013

ASN Bank zoekt een Fondsmanager Institutioneel


Sta jij voor duurzaamheid? Ben jij een ervaren, enthousiaste Fondsmanager en heb je ervaring in de financiële dienstverlening? Solliciteer dan naar deze uitdagende, fulltime functie bij de ASN Bank.
Het aantal klanten en het vermogen onder beheer van de ASN Bank groeien al jaren fors. Recent is daar het beheer van het Energiefonds Overijssel bijgekomen. Dit nieuwe fonds is uniek vanwege de publiek-private samenwerking bij de totstandkoming van het fonds.
ASN Bank heeft voor haar vestiging in Den Haag een vacature voor een:
Fondsmanager Institutioneel
Functieomschrijving Fondsmanager Institutioneel:
Je monitort de beleggingsportefeuille.
- Je analyseert voorgestelde financieringen en participaties en adviseert de directeur hierover.
- Je stuurt de fondsteams aan. Daarbij onderhoud je contacten met consortiumpartners, projectbeheerders en sub fondsmanagers, en met interne afdelingen.
- Je verzorgt integrale rapportages op basis van input van de administratie en van de sub fondsmanagers en projectbeheerders.
- Je formuleert het beleggingsbeleid en doet de directie voorstellen voor wijzigingen.
- Je ondersteunt de directeur bij de voorbereiding van de vergaderingen van de raad van commissarissen.
- Samen met de productontwikkelaar realiseer je de funding van nieuwe institutionele fondsen.
Wat vragen wij:
HBO- of WO-opleiding in bedrijfskundige richting.
- Minimaal vijf  jaar ervaring in het beleggingsvak.
- Aantoonbare ervaring met het beheer van een zelfstandig fonds.
- Kennis van administratieve organisatie en het fondsenbedrijf.
- Affiniteit met de duurzame missie van de ASN Bank.
- Affiniteit met beleggen en financiële producten.
- Procesmatig inzicht en analytisch vermogen.
- Planmatig kunnen werken en organiseren.
- Accuratesse.
- Fulltime beschikbaar.
Competenties:
Je bent communicatief vaardig en analytisch ingesteld. Je hebt een ruime ervaring met het beheer van beleggingsfondsen en de waardering daarvan. Daarnaast heb affiniteit met finance en control, juridische aspecten en compliance en governance. Tot slot kun je de duurzame missie en visie van de ASN Bank intern en extern uitdragen binnen relevante netwerken.
Wat bieden wij:
De ASN Bank is een succesvolle, zelfstandig opererende dochter van SNS Bank. Daarmee maken wij onderdeel uit van SNS REAAL. Wij zijn een informele organisatie, waarin maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staat. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. We hechten sterk aan eigen verantwoordelijkheid en voorbeeldgedrag, zowel voor de juiste sfeer als het resultaat. Uiteraard krijg je een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima salaris, 13e maand, vervoersregeling en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Kijk voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden op:
http://www.snsreaal.nl/werken-bij/werken-bij-sns-reaal/arbeidsvoorwaarden.html
Afdeling Vermogensopbouw:|
De Afdeling Vermogensopbouw is verantwoordelijk voor de uitbouw van het spaar- en beleggingsbedrijf van de ASN Bank. Je werkt in een klein, hecht team, dat verantwoordelijk is voor de spaar- en beleggingsproducten van de bank. Jij wordt daarbij verantwoordelijk voor de institutionele fondsen, die nog volop in ontwikkeling zijn. Dat vraagt om een vakbekwame manager beleggingsfondsen. Dankzij jouw kennis van het duurzaam beheer van energiefondsen kun je het succes van de ASN Bank als beheerder van het nieuwste fonds, Energiefonds Overijssel, verder uitbouwen.
ASN Bank:
Sinds 1960 streeft de ASN Bank naar een rechtvaardige, duurzame samenleving. Ruim honderd medewerkers maken het mogelijk dat de ASN-klanten bankieren met respect voor het klimaat en de natuur, kwetsbare bevolkingsgroepen en de behoeften van toekomstige generaties. De ASN Bank beheert voor bijna 600.000 klanten een totaal vermogen van ruim € 11 miljard. De ASN Bank is een onderdeel van SNS REAAL. Meer informatie: www.asnbank.nl.
SNS REAAL:
SNS REAAL is een Nederlandse bank-verzekeraar, die bestaat uit sterke merken als SNS Bank, REAAL, Zwitserleven, ASN Bank en RegioBank. Wat ons bindt is onze missie: geldzaken echt eenvoudig en begrijpelijk maken.
(http://www.snsreaal.nl/werken-bij/werken-bij-sns-reaal/geef-gedrag-we-zijn-wat-we-doen.html)
Onze kernwaarde GEEF! laat zien dat wij ons verantwoordelijk voelen voor onze klanten, maar ook voor elkaar, voor de maatschappij en voor het resultaat dat daar uit voortvloeit. Meer weten? Kijk op www.snsreaal.nl.
Interesse in de vacature:
Reageer op deze vacature door op de "sollicitatiebutton" te klikken:
http://vacature.onlinevacatures.nl/?vid=24614
Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Meer weten?
Met vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Sanne van de Luijster, recruiter, op 06-22 05 73 66. Vragen over de functie kun je stellen aan Diane Griffioen, Afdelingshoofd Vermogensopbouw, op 070-356 92 44.

Popular Posts