Saturday, December 22, 2012

Beheerder Dynamics AX wehkamp.nl - Zwolle


In de functie van Beheerder Microsoft Dynamics AX ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en het beheer van Dynamics AX. Je draagt bij in de totstandkoming van procedure en richtlijnen ten aanzien van het gebruik van de verschillende applicaties. Je zorgt voor de juiste toepassingen van de functionaliteiten, de werking van de genoemde applicaties en de doorontwikkeling ervan. Daarbij heb je tevens als taak om nieuwe en gewijzigde functionaliteiten te specificeren, in te richten en te testen. Je bent verantwoordelijk voor betrouwbare informatiestromen ten behoeve van het ERP systeem.
Tot slot fungeer je als vraagbaak voor gebruikers en samen met technisch beheer heb je als taak de 24x7 beschikbaarheid en de juiste werking van het Microsoft Dynamics landschap. Je bent de brug tussen gebruiker en techniek.

Desired Skills & Experience

Je hebt minimaal afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur op het gebied van Informatie Technologie. Ruime kennis van en ervaring met de Dynamic AX gebieden Finance, Logistics en Sales & Distribution zijn vereist. Kennis van en ervaring met BizTalk, de MS SQL Stack en SharePoint zijn een absolute pré. Je bent organisatorisch, analytisch en communicatief sterk.

Company Description

wehkamp.nl: hét online warenhuis voor de Nederlandse consument, is verrassend, veelzijdig en actueel. Het bedrijf is opgericht in 1952 en sinds 2008 onderdeel van RFS Holland Holding B.V. wehkamp.nl is met 1,6 miljoen vaste klanten, ruim 110 miljoen bezoekers per jaar en circa 5 miljoen zendingen per jaar marktleider in online winkelen en is het grootste online warenhuis van Nederland.

RFS Holland Holding B.V. (RFS), de houdstermaatschappij van wehkamp.nl, Create2fit, Fonq.nl en Lacent B.V., realiseerde met een omzet van 488 miljoen euro in het boekjaar 2010/2011, het beste resultaat in de geschiedenis van de onderneming.

Popular Posts